Josée PIETERS – Donk / Halen

04 nov Josée PIETERS – Donk / Halen

Josée PIETERS

Ere-lid kerkkoor Donk – Lid van de gebedsgroep

echtgenote van Paul MORIS († 2014)

*Donk, 12 juni 1948
†Hasselt, 2 november 2021

Een gebedswake vindt plaats in de parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw Geboorte te Donk op dinsdag 9 november 2021 om 19 uur, waarna gelegenheid tot groeten bij Uitvaartverzorging Matterne, Pastorijweg 43 te Rummen.

De plechtige eucharistieviering, waartoe wij u vriendelijk uitnodigen, zal plaatsvinden in de parochiekerk Sint-Pieter-in-de-Banden te Halen op woensdag 10 november 2021 om 10.30 uur, gevolgd door de begraving in het familiegraf op de begraafplaats te Donk.

Omwille van het covid-19 virus is het verplicht een mondmasker te dragen.

Bekijk Rouwbrief

Online condoleren

Via het onderstaande formulier kan u uw steun betuigen aan de familie:

    Uw naam

    Uw bericht